[ad_1]
Нагадаємо, минулого тижня у відвідувачів кав’ярень Бакара у Чернівцях були зафіксовані ознаки харчового отруєння.
Адміністрація закладу повідомила 16 квітня у соцмережі інстаграм, що з моменту отримання першого звернення тісно співпрацює з Центром контролю та профілактики хвороб у Чернівецькій області, дотримуються всіх їхніх вказівок та рекомендацій. Проведені дослідження не виявили проблем у змивах поверхонь та аналізах персоналу, пише Медіа агентство АСС.
Наші новини є у Facebook
Проте були виявлені певні ознаки присутності бактерій групи кишкової палички, зокрема у стравах, у яких присутня курка та сирний соус, йдеться у дописі адміністрації закладу.
Дирекція кав’ярень вживає наступні заходи:
– вилучили та утилізували продукцію: всю продукцію, що знаходилась у двох закладах, було вилучено та відправлено на утилізацію;
– зробили ретельне генеральне прибирання та дезінфекцію всіх приміщень відповідно до рекомендацій;
– лабораторне дослідження продукції: щотижнево будуть відправляти на лабораторне дослідження всю продукцію для забезпечення її безпеки та якості;
– технолог-аудитор: посилили заходи безпеки і контролю в роботі закладів завдяки новій посаді – технолог-аудитор. Ця особа буде відповідальною за перевірку дотримання всіх санітарних норм і проведення внутрішніх аудитів для забезпечення безпеки та якості продуктів.