[ad_1]
Лікар-натуропат Жанін Боурінг зі США розповіла які продукти погано впливають на роботу мозку. Вони буквально “вбивають” здорові клітини та провокують проблеми з пам’яттю.
Про це повідомляє Daily Express.
Яка їжа “вбиває” мозок та руйнує пам’ять
За словами лікаря, є три найбільш небезпечні продукти. Йдеться про:
окунеподібну рибу, таку як риба-меч
маргарин та неякісне масло
картоплю фрі.
Експерт пояснила, чому саме вважає ці продукти найбільш небезпечними. Усе через шкідливі речовини, які шкодять мозку та пришвидшують розвиток деменції.
Рибу-меч не варто їсти через те, що у ній дуже багато ртуті. Ця речовина руйнує клітини мозку, зазначила лікар.
Раніше вчені вже встановили, що у 2020 році літній чоловік їв таку рибу, а потім йому діагностували хворобу Альцгеймера, і ці дві події були пов’язані між собою.
Маргарин шкодить мозку через транс-жири, які майже завжди присутні у ньому. Такі речовини здатні негативно впливати не тільки на пам’ять та роботу мозку, а ще й на нервову систему, викликаючи депресії.
А картопля фрі, пояснила лікар, є дуже небезпечним продуктом через те, що зазвичай її смажать на рослинній або ріпаковій олії, які “вбивають” роботу мозку. А це впливає на пам’ять, загальні функції та увагу.
Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Сьогодні, 09:30
0
100