[ad_1]
Ідею створення піцерії власник «Pizza DAVI» Володимир Олексюк плекав близько семи років і не так давно втілив її у реальність.
«За освітою я кухар-технолог. Певний період працював у Польщі, а згодом вирішив повернутися в Україну. Тут одружився, працював у сфері продажів, але продовжував мріяти про власний бізнес. Майже 7 років «виношував» ідею створити ідеальну піцерію. Щоразу щось підчитував, занотовував і врешті наважився», – ділиться Володимир.
Зваживши усі «за» та «проти» в умовах пандемії та карантинних обмежень, Володимир Олексюк дійшов висновку: працюватиме лише на доставку і самовиніс.
«Головне у складний час, а тим паче нині, – оптимізація. Це стосується і технологічних процесів на кухні, і бізнесу загалом. Я не бачив сенсу відкривати великий повноцінний заклад, якщо у будь-який момент через черговий спалах вірусу доведеться зачинятися. І зараз доставка – річ дуже помічна. У людей вистачає клопоту, тож навряд голова забита новими рецептами. А піца – це швидко, смачно і недорого», – розповідає підприємець.
Асортимент «Pizza DAVI» налічує 17 видів, усі – авторські, та основна фішка – відсутність бортиків.
«Я не люблю оці товсті лаваші, головне – начинка, тож у нас – тонюсінька і смачнюча основа. А бортики дуже часто лишають у тарілках. Це, до слова, стосується не лише дітей. Хтось їх просто не любить, а хтось таким чином урізає калораж. А це ж тісто… Хотілося би, звісно, аби його пташкам чи собакам залишали, а зазвичай його просто викидають. Для мене це неприпустимо. І мені спало на думку спробувати зробити піцу без бортиків. Мабуть, є ті, хто думає, що то якесь божевілля, але малеча кайфує, а це ще ті гурмани», – усміхаючись, пояснює Володимир Олексюк.
Ще одна перевага «Pizza DAVI» – смак і якість інгредієнтів. Підприємець підгледів, які ковбасні вироби використовують колеги за кордоном, і у своїй піці використовує такі ж.
«Ковбасу здебільшого замовляю в Італії та Польщі. Можу навіть секретом поділитися: у піцу «Папероні» додаю лише польську салямі. Смачнішої – не знайдете.
А ще у нас – чудовий червоний соус, адже використовуємо лише якісні томати у власному сокові. Зазвичай у закладах використовують пульпу – перебиті помідори, які надходять у 10-кілограмових ящиках. Ми ж дістаємо із баночки цільний томат, переконуємось, що продукт добротний і лише тоді робимо соус. А через цю пульпу, до речі, часто виникає печія, тож будьте обачні», – тлумачить чоловік.
І найголовніше, запевняє кухар, – у «Pizza DAVI» неможливо отруїтися, адже стерильність робочої поверхні і належна термічна обробка запобігають цьому неприємному явищу.
Плюси, які виокремлюють постійні клієнти, – найрізноманітніші. До прикладу, пан Костянтин уже має дві фаворитки: піцу «Фету» та «Американу», проте і новинки куштує із задоволенням, бо піцейолі, каже, довіряє. Мовляв, той завжди порадить та ще й до вподобань дослухається.
До слова, нині у «Pizza DAVI» діє акція: при замовленні двох великих піц третя – у подарунок. Окрім того, у піцерії діє безоплатна доставка, якщо сума замовлення складає щонайменше 350 грн (≈ дві великі піци). І гарантовано до кожного замовлення – авторський часниковий соус.
Замовити піцу можна щодня з 11 до 21 години за адресою м. Луцьк, пр. Молоді, 15, онлайн на сайті або за номерами 0 (50) 065 00 32, 0 (96) 068 09 96 .
Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
[ad_2]
Джерело http://www.volynpost.com/news/208099-vpershe-u-lucku–pica-bez-bortykiv