НОВИНИ

Соковиті реберця на грилі тануть у роті. Рецепт божественного маринаду для ребер. Це стане хітом вашого барбекю


Ви готуєте шашлик з друзями? Пропонуємо рецепт надійного маринаду для м’яса і пояснюємо, як приготувати реберця на грилі. Це смачне і популярне блюдо, яке готується швидко і легко. Досить напередодні замаринувати м’ясо, а потім обсмажити на добре розігрітому мангалі. Подивіться та спробуйте наш рецепт ребер на грилі в солодко-гострому маринаді. Подивіться, як зробити їх крок за кроком.

Коротко

Вихідні – гарна нагода зустрітися з друзями на шашлику. Пропонуємо кілька страв, які ідеально підійдуть для такого випадку.

М’ясо на грилі:

Салати на грилі:

Готуючи м’ясо до гриля, дуже важливо правильно його замаринувати. Має значення не тільки час (краще маринувати м’ясо всю ніч), але і тип маринаду.

Маринад з кетчупом чудово поєднується зі свинячою шийкою. Оцет, що міститься в ньому, зробить м’ясо м’яким і соковитим – оцет розчиняє частину білків, що містяться в м’ясних волокнах, тому воно стає набагато смачніше. Подібний ефект можна отримати, додавши в маринад лимонний сік.

У маринад можна додати мед або цукор, щоб м’ясо стало трохи ніжним. Можна приправити улюбленими спеціями. наприклад:

  • солодкий перець,
  • чилі або гострий перець,
  • часник,
  • сіль і перець
  • чебрець,
  • майоран.

Якщо ви хочете приготувати індичку або курку, додайте в маринад натуральний йогурт і майонез. Завдяки цьому м’ясо залишається соковитим. Каррі дуже добре поєднується з м’ясом птиці.

Ми підготували для вас простий рецепт, щоб зробити його смачним, соковитим і ароматним Ребра на грилі, в маринаді з кетчупу, меду та гострого перцю. Найкраще приготувати їх напередодні і замаринувати в холодильнику на ніч. Також не забудьте смажити м’ясо на добре розігрітому грилі, безпосередньо на мангалі або на піддонах для гриля.

Ознайомтеся з покроковими порадами, як приготувати смажені ребра в солодкому та гострому маринаді:

(порція на 4, час приготування: 10 хвилин, маринування м’яса: мінімум 4 години, бажано на ніч, ребра гриль: близько 10 хвилин)

Смачні, солодкі та гострі реберця на грилі готові.  Смачного!
Смачні, солодкі та гострі реберця на грилі готові. Смачного! Катажина Пучинська

Інгредієнти:

  • 1 кг ребер,
  • 6 столових ложок гострого кетчупу,
  • 6 столових ложок гірчиці,
  • 3 столові ложки меду,
  • 3 столові ложки соєвого соусу,
  • 3 чайні ложки солодкого перцю,
  • 2 чайні ложки гострого перцю,
  • 2 чайні ложки гранульованого часнику,
  • 2 чайні ложки солі
  • 1 чайна ложка перцю.
  1. Наріжте реберця на менші порції, якщо вони пісні, приготуйте порції по два кубика. Не зрізайте жир.
  2. З наданих інгредієнтів приготуйте маринад.
  3. Змастіть реберця маринадом і поставте в холодильник мінімум на 4 години. Якщо є можливість, замаринуйте м’ясо на ніч.
  4. Обсмажте реберця на добре розігрітій решітці, з двох сторін, можна кілька разів змастити їх рештою маринаду.

Ребра на грилі готові. Подавати їх можна з часниковим соусом або кетчупом і порцією салату. Смачного!

Мариновані ребра гриль готові.  Пропонуємо, як їх зробити.  Найважливішим є маринад.  Натисніть на галерею та переміщуйте фотографії за допомогою стрілок або жестів.

Соковиті реберця на грилі тануть у роті. Рецепт н…

Торти та десерти для барбекю

Також радимо щось солодке для зустрічі чи вечірки з друзями на мангалі:

Дивіться також інші рецепти зі сторінки «Кухня»:

Рекламні матеріали партнерів

Відео



Source link

Back to top button