[ad_1]
Сушити гриби можна як мінімум 4 способами. Два з них не потребують електрики, але вам доведеться запастися терпінням. Наступні два способи сушіння підосичників або моховиків потребують електрики, але вони набагато швидше. Але перед тим, як покласти сушені гриби в банку, ми порадимо вам, як нарізати гриби для сушіння, скільки часу потрібно сушити, наприклад, білі гриби і як їх зберігати, щоб зберегти аромат до 2 років. !
Зміст
Для сушіння придатні здорові гриби, зібрані в плетений кошик або у відро чи тканинний мішок. Вони настоюються в поліетиленовому пакеті і швидко псуються. У Польщі росте близько 1400 видів їстівних грибів, а 47 дозволено для продажу, пояснюють науковці з Університету природничих наук у Вроцлаві. Відомо близько 200 отруйних.
Почнемо з огляду зібраних або куплених грибів. Ті, що мають сліди шкідників або гнилі, краще відбракувати. Для сушіння ми вибираємо здорові гриби, в їстівності яких ми абсолютно впевнені. Потім гриби потрібно очистити. І ось важливе зауваження – Перед сушінням гриби не мититому що вони збиратимуть більше вологи, якої ми хочемо позбутися.
Почистіть гриби щіткою, віником або злегка вологою ганчіркою. Можливо точно. готовий Можемо переходити до наступного кроку, а саме до нарізки наших білих грибів, підберезників або підосичників. Як нарізати гриби для сушіння? Правила тут немає, хоча відомо, що чим товщі скибочки, тим довше сохне гриб.
[ad_2]
Source link