[ad_1]
Сушити гриби можна як мінімум 4 способами. Два з них не вимагають електрики, але потрібно запастися терпінням. Наступні два способи сушіння підосичників або моховиків потребують електрики, але вони набагато швидше. Але перед тим, як сушені гриби потрапять у банку, ми підкажемо, як нарізати гриби для сушіння, скільки часу потрібно сушити, наприклад, білі гриби, і як їх зберігати, щоб зберегти аромат до 2 років!
Зміст
Для сушіння придатні здорові гриби, зібрані в плетений кошик або у відро чи тканинний мішок. Вони настоюються в поліетиленовому пакеті і швидко псуються. У Польщі росте близько 1400 видів їстівних грибів, а 47 дозволено для продажу, пояснюють науковці з Університету природничих наук у Вроцлаві. Відомо близько 200 отруйних.
Почнемо з огляду зібраних або куплених грибів. Ті, що мають сліди шкідників або гнилі, краще відбракувати. Для сушіння ми вибираємо здорові гриби, в їстівності яких ми абсолютно впевнені. Потім гриби потрібно очистити. І ось важливе зауваження – Перед сушінням гриби не мититому що вони збиратимуть більше вологи, якої ми хочемо позбутися.
Почистіть гриби щіткою, віником або злегка вологою ганчіркою. Можливо точно. готовий Ми можемо переходити до наступного кроку, а саме до нарізки наших білих грибів, боровиків або білих грибів.
Правила тут немає, хоча відомо, що чим товщі скибочки, тим довше сохне гриб.
[ad_2]
Source link